thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

this is one wicked road; ronan & daria

Go down

this is one wicked road; ronan & daria

Писане by -daria on Сря Апр 22, 2015 12:11 pm

От известно време се чувстваше наблюдавана. Не можеше да каже от колко с точност, но беше от скоро. Онова, което й действаше по-притеснително бе обаче, че не можеше да даде дефиниция на непознатото чувство, зараждащо се под кожата й... сякаш цялото й същество очакваше нещо незнайно да се роди, а нямаше логично обяснение защо. Червенокоската се взираше с празен поглед, какъвто се и очакваше от нея да има, в приятно бълбукащата вода, а подобно на фотоалбум, спомените й се разгръщаха един по един, напомняйки й колко по-красив би бил животът, ако някои правила липсваха..или хора. Защо изобщо беше нужно да идва тук, да се присъединява в братство и да слуша всяка вечер сърцераздирателни истории на откачалките. Добре, че тази вечер поне не беше такава и госпожица Херондейл се беше измъкнала навън.
Докато из мозъчната й кутия преминаваха мисли от този род, непознат младеж се насочи към нейната пейка..Дария получи едно такова специфично дежа-вю от самата ситуация и единствената проява на някаква емоция бяха леко подскачащите трапчинки на лявата й буза. Изви поглед към непознатия и извади кутия с цигари, от които се носеше дъх на кокос и шоколад. Пое една от тънките пурети между устните си, сетне я запали и пое надълбоко сладката отрова. Винаги й беше грозно момиче да бъде с цигара, но някак си започваше да свиква и да си се представя как изглежда отстрани.  Вече издишаше бели кълбенца от пушек и се взираше в нищото.
-Не изглеждаш, като човек който си пада по разходките сред природата..-това пък какво беше?Изобщо кога успя това изречение да излезе от устата й? Непознатият я погледна леко странно, за да се увери, че тя говори на него. Дария имаше логичен изход от ситуацията, но не направи нищо по въпроса, а само дари непознатия с  един озадачен поглед.
avatar
-daria
student
student

Posts : 9
Points : 60

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите