thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

» Groups

Go down

» Groups

Писане by Thea J. Cohen. on Пет Авг 08, 2014 1:37 am

GROUPS DESCRIPTION
ABOVE THE LAW
"Над закона" са всички мафиоти и мафиотски организации. Някои от тях са тайни, други - не чак толкова. Едно е сигурно - всеки един от тях желае от всичко по много; повече власт, повече пари и повече удоволствия. И нищо не би ги спряло, за да достигнат целта си.

CRIMINALS
Групата, обединяваща всички престъпници в Лос Анджелис. Независимо дали са крадци на дребно, банкови обирджии или наемни убийци, тях със сигурност ги обединява поне едно нещо - всеки един от тях е издирван от властите и затворът му е в кърпа вързан.

FBI
Специалните служби на организациите за сигурност - ФБР, тайни агенти или обикновени полицаи. Независимо какви са, всеки един от тях се бори ежедневно с размириците в страната и с чест и достойнство носи значката на униформата си.

MILITARY FORCES
Когато положението започне да става напечено, именно военните се намесват и поемат нещата в свои ръце. До един са тренирани как да се защитават, но и как да нападат. Много от тях практикуват и паралелни занимания, свързани със защитата на страната.

GOVERNMENT
Някой трябва да се грижи за икономическото и културно на страната, нали? Е, вярно, че понякога политиците не са най-добрият пример, но все още има единици сред тях, които желаят най-доброто за града и държавата. Тук са всички политически партии, някои от които са тясно свързани с мафиотските организации... което май беше тайна.

GRACELAND
Грейсланд е голяма къща разположена на плажа на Лос Анджелис. В тази къща привидно се намират група млади хора с различни интересни професии, но нищо от това, което ви казват за своята работа не е истина. Те са най-добрите от най-добрите агенти под прикритие. Събрани са от различни организации и са пратени в Грейсланд, за да се борят срещу престъпността и масовото избиване. Никой от членовете няма право да разкрива истинската си същност пред обикновените граждани, при каквито и да било обстоятелства. Също така нямат право да водят външни лица в къщата. Максимален брой членове: 6

LAW ENFORCEMENT
Органите на реда, грижещи се за справедливостта. Адвокати, съдии и всички хора, които се занимават с правотата на народа, са обединени в тази група. Почти нищожна част от тях са подкупни, но все пак има такива, които са на страната на "лошите момчета".

COLLEGE KIDS
Всички млади попълнения на новия ни епицентър на събитията - колежа Лос Анджелис (UCLA). Братството/сестринството, в което членуват, се попълва в профила

FOLLOWERS
за тях убийството е религия. Нещо свято, което следват непреклонно. Убиецът е техният водач, техният идол. Всеки от групата на последователите му има свои собствен почерк - изгаряне, удушаване, погребване.. Всеки от тях сляпо вярва на своя водач и следва неговите инструкции. Те са героите му в една кървава новела. Всеки има своя собствена глава. Свои момент на слава.

TEACHERS
Всички възрастни (над 25-годишни герои), които по една или друга причина са избрали преподавателската професия и я практикуват в колежа.

CIVILIANS
Последни, но не и по значение, са най-обикновените жители на Лос Анджелис. Някои от тях знаят за случващото се в града им, други са напълно невинни и нищо неподозиращи.

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите