thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

» The Golden Rules

Go down

» The Golden Rules

Писане by Thea J. Cohen. on Пет Авг 08, 2014 1:18 am

THE GOLDEN RULES
COUNT YOUR SINS
общи правила
● основното правило в този форум е уважението. дръжте се дружелюбно и приятелски с администраторите, модераторите, потребителите и всеки един член на форума. всеки има достойнство и никой няма право да го накърнява. този сайт е направен за забавление, затова моля не обиждайте никого, не създавайте така наречените масови безредици и така нататък.
● пишете на кирилица. всяко мнение, написано на латиница, ще бъде изтривано без предупреждение. изключения правят единствено фразите на чужди езици, които имат някакво значение в поста ви и е добре, ако ги преведете със звездичка накрая на мнението, ако не са на английски.
● рекламата, по какъвто и да е начин, е забранена. всеки, който бъде хванат в подобно провинение, ще бъде наказван. има напълно цивилизован начин за сприятеляване и размяна на банери. бъдете хора и уважете труда на екипа.
● всякакви подтиквания към порнография, насилието, наркотици или пък проява на расизъм също са забранени. това съвсем не означава, че не можете да водите по-бурни рп игри, но публикуването на всякакви клипчета или материали в свободната зона, свързани с гореспоменатите неща, ще бъдат изтривани.
● копирането на всякакъв материал от форума е напълно забранен. всичко е изготвено от нас, екипа на форума, с много труд и усилия и имайте уважение към това. същото се отнася и за героите на потребителите.

роуплей правила
● кукловодството е напълно забранено. нямате право да управлявате чужд герой без разрешението на потребителя. ако бъде видяно подобно мнение, то ще бъде изтрито без предупреждение.
● няма лимит за героите, които можете да създадете, но моля ви, не си правете прекалено много регистрации, ако смятате, че няма да можете да сте активни с всички.
● не е разрешено да използвате заета известна личност. веднъж зает ли е даден лик, си остава такъв. изключение прави единствено, ако искате да бъдете близнак с някой герой и предварително сте ме предупредили.
● старайте се да пишете стойностни и интересни рп постове. знам, че не на всеки му е в кръвта и в крайна сметка това е забавление, но на никого не му е приятно да чете кратки и безсмислени постове, както и да отговаря на такива.
● имената на героите от tvd, teen wolf, the originals и други известни сериали не са разрешени. нека създадем заедно свой собствен свят, без да се налага да използваме чужди персонажи.
● за да се броите към групата на редовните потребители, трябва да имате поне една Роу Плей история в последния месец (в това число не влиза гиф рп).в противен случай ликът ви се освобождава.
avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите