thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

Cohen's house

Страница 2 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Cohen's house

Писане by Thea J. Cohen. on Съб Апр 11, 2015 7:12 pm

First topic message reminder :Spoiler:

1_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down


Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Вто Апр 14, 2015 8:18 pm

Умът ми и без това не беше особено ясен в момента. Но пък можех да кажа, че сегашното ми положение не ми позволяваше да мисля разумно, дори да нямах алкохол в кръвта си. Можех да се закълна, че животът не беше чак толкова лош, колкото беше днес цял ден. Изтърколих се от нея, дишайки тежко и с натежал, лъскав като монета поглед. Бях прекалено възбуден. Не го бях правил твърде дълго, ако продължеше да ме стимулира, щях да съм готов, още преди да разкопчая панталоните си. 
Внезапно се надигнах и се наведох рязко. С учудваща сила, поне за мен беше учудваща, подхванах момичето и го вдигнах от пода.
- Шегата на страна... никой не го прави на пода на стая с толкова широки прозорци...
Поех нататък към стълбището. Костваше ми доста усилия, не бях вече нито млад, нито силен както преди. Сместа от алкохол, тестостерон и адреналин ме бяха напомпали до толкова, че сега я вдигнах като кукла и я понесох в към стълбището на втория етаж, по-конкретно към спалнята си. Не оставайте с погрешно впечатление, нямаше да е толкова класически, колкото се предполага за една спалня. Моята спалня имаше баня, обградена със стъклени стени и широка достатъчно да побере мен, мивка, отделно душ и вана. Не стигнах до никоя от тях. Оставих Мегара на плочките, обръщайки я с гръб към себе си. Притиснах се в нея и обвих ръце около кръста ѝ, обхващайки с длани корема ѝ. 
Целта на упражнението беше да притисна нажеженото ѝ тяло в плочките. А другата - да обсипя с целувки нежната ѝ шия, после да продължа така по раменете, по гърба и накрая да впия зъби в закопчалката на сутиена. После издърпах назад, усещайки здравия и не особено широк ластик под устните и езика си, откопчавайки го постепенно. Беше ми нещо като тайното оръжие за впечатляване.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Вто Апр 14, 2015 8:31 pm

В началото едва не се разочарова, когато той прекъсна играта на устните й. Още не бе успяла да му се наслади, но някак си й бе трудно да му откаже каквото и да е. Просто се уви около него, като през цялото време го закачаше със зъбки по врата, докато не стигнаха банята. Не можа да разбере избора му, но не се запротиви и не след дълго разбра, че каквото и да избереше, знаеше какво прави. Действията му я убедиха, че нямаше да си тръгне от тук недоволна, затова се отпусне и тотално се отдаде на желанията му.
Изви послушно вратле, давайки му да по-голямо поле за изява, но Нейтън имаше съвсем друга цел. Той се спусна надолу, обирайки всичките точки, както се казваше. Остави я направо без думи и с ръка на сърцето, Мег можеше да признае, че никое момче не я беше впечатлявало толкова бързо.
- Мисля, че все още ви бива в игрите с колежанките – сподели възбудено червенокосата, като се надупи леко и отърка стегнатите си бузки в издутината на панталона му.
Беше толкова възбудена, че дори не осъзнаваше колко мръснишки се държеше. Коен просто я побъркваше. Нещо в него й пречеше да мисли трезво, но тя просто се бе отказала да се съпротивлява. Не беше редно, но беше сладко, затова нямаше намерение да го спира. По-скоро беше готова да му даде зор, тъй като не разбираше, защо все още бяха с панталони.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Вто Апр 14, 2015 8:51 pm

Походът ми не беше завършил. Освобождавайки сутиена, аз го оставих да се отпусне, давайки свобода на двете ѝ приятелки. Отлична възможност да им отдам внимание , като преместих ръце от корема нагоре. това си е заветната цел  на момчета, мъже и старци. Обхванал я с ръчички, понеже я обичат всички, аз започнах нежен масаж на съответните примамливи издутини,пренебрегвайки сутиена. Беше нелоша идея, беше приятно и за двама ни и ми позволяваше да отривам чатала си в издутината на кадифените ѝ панталонки, колкото си искам. А исках ли... не може да се опише з думи, за това няма да хабя пространство за описанието.
- Имам отлично другарче за подобни игрички - отвърнах нахакано, поне по-нахакано от колкото ми се искаше, обърсвайки чатала си в нея за пореден път, преди да я притисна в стената с цяла тежест като порно актьор от началото на 90те. 
Тихият звук от смесеното ни осезателно дишане, триенето на плата на останалите ни оскъдни дрехи, ми позволяваха да нажежавам атмосферата, докато в това време банята отекваше от същите тези звуци доста ясно, позволявайки ми да удължа и усиля напрежението между нас.
- Имаш ли някакви предпочитания към татенцето... малката?
Какво говорех? Татенце? Малката? Това приличаше на лош фетиш и то от тези, които или те карат да се откажеш или да свършиш като пожарникарски маркуч. Трудно е да се каже, но щом исках доминиращата позиция, трябваше да се съобразя с нея максимално и да се вживея в образа.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Вто Апр 14, 2015 9:04 pm

Какви ги говореше? Във всеки друг момент, червенокосата щеше да се дръпне и да му каже, че прекалява, но точно в момента течеше от възбуда. Никога не й бяха говорили така, а и тя не беше от хората, които го позволяваха, но точно в момента реши да направи изключение. Нищо не й се видя по-секси от случващото се и ако той искаше да го нарича „татенце“, то нашето покорно момиче, щеше да го направи. Но първо изви врат назад, долепяйки устни до ушенцето му, за да прошепне отговора.
- Искам да ме накарате да викам – прошепна възбудено Мег, като продължи да му говори на вие. Това сякаш й доставяше допълнително удоволствие.
Дръпна се леко от него, като спря ръцете му, макар че не беше много сигурна, дали искаше да го направи. Все пак намери начин да се завърти с лице към него, като отпусна ръцете си и сутиена се свлече в краката й. Гърдите щръкнаха напред, сочейки го възбудено, а настръхналите им зърна бяха поруменели, жадни за още ласки. Грифин впери влажен поглед в Нейтън, като сложи ръце на кръста му и ги спусна надолу. Не след дълго се зае с колана му, като не отделяше поглед от очите му, опитвайки се да го прелъсти. Но вместо това, успя да излъже само себе си и след секунда, вече отново му се беше нахвърлила и не го оставяше да си поеме въздух. Колко сладко беше езичето му.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Вто Апр 14, 2015 9:27 pm

Сърцето ми блъскаше като лудо, докато се наслаждавах на усещането, че момичето пред мен не може да ми се насити. Това беше приятно не само за тялото, но и за егото. Задъхан аз се нахвърлих на целувките ѝ като бесен звяр. Ръцете ми не си играеха вече на дребни закачки и подразвания на точки. Щях да я възпламеня, като внезапно премина от опипване без цел към ясно и откровено събличане. Макар и само на нея самата.
Спипах ръба на подобните на джинси панталонки на дамата и моментално се насочих към катарамата на колана. За разлика от друг път, , сега започнах да разкопчавам бързо и сръчно, освобождавайки и ципа и копчето, преди да е успяла да си поеме дъх. А съм сигурен, че си го пое рязко, защото едва не ме захапа от изненада. 
Вместо да дръпна надолу обаче, аз просто нахлух с длан вътре, навеждайки се надолу. Напълно подчинен на инстинкта да я накарам да подивее, аз зарових лице в бюста ѝ. Брадата беше твърда, но бодеше малко. Устните ми бяха меки и ласкави, а езика - никъде и навсякъде едновременно. 
Пръстите ми стигнаха до дъно и напипаха позната влажна почва, започвайки да правят кръгове около нейния венерин хълм. Имах доста работа, преди да ида там. Движенията ми бяха плавни и се редуваха през неравни интервали на бързи и бавни, груби и нежни, плътно прилепващи и едва докосващи. Прокарах езика си надолу между двете ѝ заоблености, оставяйки я без дъх. Или поне това беше целта, резултатите рядко бяха различни.
- Работя по въпроса с викането - прошепнах, почти без да отделям устни от кожата ѝ, гъделичкайки я закачливо.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Вто Апр 14, 2015 9:37 pm

Щеше да полудее. Цялата тази ситуация й беше толкова непозната, а Нейтън спокойно се справяше с всяко ново предизвикателство. Ръцете му не я жалеха и започнаха да се забавляват с най-нежната част от тялото й, а вместо да се отпусне под ласките му, Мег започна да стене и да подскача върху пръстите му. Беше й толкова хубаво, че беше готова сама да се наниже на него, но не искаше да спира и устните му. Гърдите й бяха настръхнали от удоволствие, а брадата му оставаше червени следи между тях. Протриваше кожата й, което беше до известна степен болезнено и невероятно възбуждащо.
- Добре се справяш – простена тя немощно, като зарови пръсти в косата му.
Отпусна се назад, удряйки главата си в стената, но не обърна много внимание на това. Продължи да се търка и да подскача, като ръката й притискаше лицето му към гърдите й все по-силно. Беше претръпнала от възбуда и несъзнателно се опитваше да се разкрачи още повече, давайки му възможност да влезе целия. Дори не осъзнаваше колко много искаше да прави секс с него, докато не му позволи да я докосне. Отдавна не се беше забавлявала с момче и това определено й се отразяваше. Но се радваше, че изчака, защото никое момче нямаше да я накара да се почувства и на половина жената, която я караше да се чувства Нейтън.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Вто Апр 14, 2015 10:08 pm

Изглежда беше готова. Беше подпалена, да не кажа, че прегряваше. Не помнех да съм бил толкова добър с жените някога, но определено мога да кажа, че сега беше хубаво и не бях сгрешил. Реших да не прекалявам, защото ако минех определена граница, едва ли щеше да има полза а само щеше да навреди, за това съсредоточих усилията си върху едно нещо и му се насладих максимално. 
Оставих котето ѝ да си почине, обърнах длани задърпах панталоните, заедно с бельото надолу. Погледнах надолу, опирайки чело в корема ѝ, след като почти се бях смъкнал на колене в усилията си, гледайки как плата се плъзга надолу по съвършените, красиво заоблени бедра. За момиче, което уж не е искало да прави секс днес, гащичките и сутиена си пасваха идеално. Какво лошо момиче се оказваше нашата Мег. Дали да не я накажем?
КОленете ми удариха в студения пот, оказвайки се едно ниво с хълмчето ѝ. После му лепнах една момчешка целувка, палава, бърза и звучна, карайки я да потрепери като ударена от ток. Погледнах нагоре, за да видя реакцията. 
- Сладка си... буквално - После зарових лице в скута ѝ, освобождавайки езика си да снове наоколо без контрол и без да се забавя. Просто щях да я взривя от вън навътре, ако ще и да ползвах динамит. Какво да се прави - много обичах да пека момичетата на бавен огън, но от толкова време не ми се беше налагало да го правя, че сигурно бях поръждясал. 
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Вто Апр 14, 2015 10:21 pm

Мег не се забави и бързо погледна надолу. Искаше да види какво точно щеше да й направи, макар че вече бе почти сигурна на къде отиваха нещата. Той се беше насочил към крайната цел – разцъфналата мокра роза между краката й, която тръпнеше да бъде докосната. И веднага щом усети устните и езика му върху нея, червенокосата простена възбудено и погледна жадно Нейтън в очите. С поглед го молеше да не спира, а усмивката й само показа колко много й хареса това, което беше чула.
Но не можа дълго да се усмихва. Само след секунда той започна да я подлудява, а тя не можеше да си поеме въздух от пъшкания и сладки стенания. Пръстите й се заровиха в косата му, като го стисна леко и игриво, докато не спираше да го гледа. Очите й бяха влажни и тъжни, сякаш всеки момент щеше да се разплаче, но вместо това само стенеше и охкаше от удоволствие. Устните й не можеха да се отпуснат, стенанията й не можеха да секнат, а тя само се извиваше под ласките му, едва държейки се на крака.
Сега като го гледаше, осъзнаваше че до преди пет дена, това щеше да е последното, което би очаквала да се случи. Но кой не искаше мъж като Нейтън Коен. Жените се избиваха за него. Имаше опит, имаше подход, имаше стил. Беше всичко, което една жена можеше да си пожелае и чак сега Мег разбираше това. Беше чувала колко добър е, но никога не бе очаквала той да потвърди слуховете по този начин.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Сря Апр 15, 2015 3:16 pm

Забавлението не продължи дълго. Искам да кажа, че то вече беше продължило прекалено дълго и вече омръзваше. И не говорех за себе си. Ако Мег минеше определена граница, щеше да загуби желанието си за продължения, за това трябваше да премина направо към действие, преди да съм проиграл шанса си.
Повторих движенията с пръстите си, но сега с език. Нямах кости в езика, нито силата за по-добър натиска, но можех да компенсирам с бързина и пошляпващо близкане, както го наричат в Тайланд. Където момчетата са момче, момичетата - пак момчета.
След като си позволих да покваря малко от нейното съкровище, поех по обратния път. Но вместо да се бавя, само с дълго отриване на върха на носа си и на най-щръкналите части на брадичката си от нейния венерин хълм, през пъпа и между гърдите чак до брадичката ѝ, се изправих. Ако го бях направил по-бързо, сигурно щях да забия чело в брадичката ѝ, за това щом стигнах горе, захапах внезапно, грубо и болезнено долната ѝ устна и я издърпах, към себе си. 
В това време започнах да се боря с панталона си настоятелно и грубо, откопчавайки колана с учудващо силно и ясно звънтене. Освободих копчето и ципа за отрицателно време, спомняйки си за плакатите на Супермен, където откопчава ризата си с дърпане. Ех, ако бях Супермен. Колкото и да се бях наслаждавал на тялото ѝ, времето си беше казало думата и аз макар и издут, не бях развил пълната си сила отдолу.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Сря Апр 15, 2015 6:56 pm

Мег измъцка недоволно, когато Нейтън започна да се изкачва нагоре. Знаеше, че предстоеше нещо още по-хубаво, но все пак и това й беше доста приятно. Не можеше да се реши с него, просто й се искаше да не бързат толкова, за да не изхабят всички удоволствия, а в същия момент нямаше търпение и искаше да го награби веднага. Какво беше това нещо в него, което я подлудяваше така?
Простена болезнено, когато усети натиска на зъбите му върху долната си устна. Погледна го невинно с насълзените си очи и вместо да се отдръпне, се отърка жадно в тялото му, щом той остана без панталон. Не беше от жените, които се наслаждаваха на болката, макар че понякога й допадаше да я помачкат малко. Коен успяваше да я покори, да я превърне в послушно коте, което беше готово да моли за ласките му. Г-ца Грифин току що си намери майстора.
- Не още – простена тя, като го отблъсна леко от себе си и бързо смени мястото му, но преди да слезе надолу, го погледна сериозно в очите – Искам да знаете, че никога до сега не съм коленичила пред който и да е.
И ако сега не се почувстваше специален … Червенокосата не беше светица, знаеше как се задоволяват мъже и умееше да го прави. Но винаги бе предпочитала всичко да става в леглото, без значение дали беше тъмно. Просто самата поза й се виждаше някак … унизителна за дамите и въпреки това го направи. Слезе с целувки по тялото му, като го захапа закачливо под лявата гърда, а когато стигна до боксерките му, ги свали със зъби, гледайки право към очите му. Е това определено бе по-перверзно, отколкото някога си бе помисляла, че ще направи, а самата мисъл я възбуди още повече.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Сря Апр 15, 2015 8:33 pm

Усмихнах се. Беше малко подличка и детинска усмивка, понеже мислех, да стигнем до тази част по-късно. Щеше да ми помогне да премина в настроение до втората част, когато първите искри вече са изпращяла. Вече не бях на 20... даже на 30 не бях.
Все пак реших да я оставя да поеме контрола. Голият ми гръб се удари в студената стена зад гърба ми. Потреперих, но трябваше да призная, че внезапната разлика в температурата ми подейства по-приятно от колкото очаквах. Обикновено студените душове служеха за да се притъпи подобно нещо. Но в случая ме накара да се изпъна като струна. А и това нямаше да подейства така, ако не беше младата красавица пред мен. 
Щом започна да ме целува, тялото ми закипя като бойлер. Огъня в гърдите ми се разгаряше все повече, със всяка секунда, гледайки как огнената ѝ коса докосва гърдите ми, разпилява се надолу като река по голите ѝ рамене, да гледам натежалият от страст и похот поглед, който святкаше под тази коса. Това можеше да ме възбуди повече от колкото електрически шок. 
Изстенах, когато усетих как плата се плъзва по прекалено чувствителните части на тялото ми. При това се получи малко неудобно, когато тя вдигна очи към мен и кръстосахме погледи. Когато го правех аз, ми се струваше прелъстително и секси. Сега виждах какво е да си обекта на тези ласки и мисля, че колкото и да се стараех, не можех да я възбудя толкова, колкото тя можеше да го направи, гледайки в мен. Би било дори романтично, ако членът ми не увисна, набъбнал и вулгарно полу-вдървен, поклащайки се тежко като отпусната ръка. Никога не съм мислел, че имам толкова грозен...
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Сря Апр 15, 2015 8:47 pm

Беше изненадана, че вече не сочеше нагоре и дори малко се обиди, че въпросната Лили бе успяла да го накара да стърчи, а Мег … не го ли възбуждаше? Усети как паниката нахлуваше в главата й и започваше да се притеснява, но той сякаш разбра точно в този момент и изпулсира закачливо пред лицето й, като се надигна лекичко. Червенокосата му се усмихна, като погледна доволно нагоре и Нейтън видя НАЙ-ПЕРВЕЗНАТА усмивка, на която беше способна малката. Секунди след това, вече усети как члена му се плъзна между устните й, настанявайки се върху топлото й езиче.
Не искаше да я мисли за курва и макар да звучеше грубо, точно това си мислеше в момента. Обичаше да прекарва време там и да задоволява мъжа, но на колене пред него и на светло й се видя някак още по-унизително и още по-възбуждащо. Може би това беше – с него не се притесняваше какво щеше да си помисли. Не я хващаше срам. Та той беше на път да изчука приятелката на дъщеря си, едва ли щеше да седне и да критикува точно нея.
Започна да действа доста по-бързо. Лакомо го поемаше и си личеше, че й харесва. Но май не само това й доставяше удоволствие. Мег погледна нагоре, с онзи невинен поглед и извади вече масивно вдървеният член от устата си, като започна бавно да го ближе, без да откъсва очи от Нейтън. Езика й играеше по главичката му, устните й я засмукваха само леко и после се връщаше надолу по ствола му, опитвайки се да го целуне навсякъде. Винаги се опитваше да бъде елегантна, дори и в леглото, но точно в момента не можеше да прикрие колко много й харесваше да е между устните й.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Сря Апр 15, 2015 9:17 pm

Задъхан, аз се мъчех да се преборя с естественото си желание. Не ми трябваше много след като бях направил всичко това с нея. А сега направо откачах от желание. Не бях толкова високо в желанието си да бъда с нея... добре де, са спя с нея, да правя още поне десетина различни глагола, изобразяващи подобно действие с нея. Не съм бил толкова нажежен от поне 10 години. Задъхан, аз неволно разтворих крака и се опрях в стената, треперещ и почти на върха на бойните си възможности, толкова възбуден, че буквално не можех да говоря, мисля или дори да се контролирам.
Поставих ръка на темето ѝ и с тежко дишане, се опитах да я забавя. Струпваше ми се твърде много, за бедният ми побеснял пенис. А на всичкото отгоре ме погледна с онези невинни големи очи, които познавах толкова добре и това напълно ме разби. Представих си, че всеки път, когато ме е поглеждала така, си е представяла как го правим, от което изпитах едновременно гордост и срам. 
Изпънат като щека, аз съзнавах, че ако го бутна на вътре, ще я нараня. Оголих зъби и издадох тих стон, почти болезнен от удоволствието, което преминаваше през тялото ми на горещи вълни, преминаващи от слабините ми до върховете на пръстите ми, сякаш някой изтръгваше от мен самата ми душа. И то така, че да ми хареса колкото се може повече.
- Ах, ти... - едва успях да процедя, - Ооо, страхотна си... не знаеш просто... колко ми е хубаво.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Сря Апр 15, 2015 9:45 pm

Не можеше да го обясни, но имаше чувството, че това беше най-страхотното сексуално преживяване, което беше имала. Чувстваше се толкова възбудена, че веднага спусна ръката си надолу и започна да си играе със цветето. А когато Нейтън реши да й помогне с движенията, просто я накара да заскимти от удоволствие. Члена му грубо навлезе, като накара големите й сини очи да се насълзят, а нежното й лице да почервенее.
Отдръпна се рязко от него, така че да си поеме въздух, а после отново го пое, оставяйки го да повтори грубия ход. Позволи на Коен да го направи няколко пъти, докато по лицето й не потекоха горещи сълзи. Въпреки това, Мег не изглеждаше недоволна. Очевидно се наслаждаваше на случващото се, но и тя не искаше да прекаляват. Ако трябва да сме честни, не се страхуваше, че щеше да изгуби желание, ако продължаха дълго. Притесняваше я повече, че можеше да загуби сила. Не, не гледаше на него като на някой много възрастен мъж. Просто някои пушки гърмяха по веднъж.
- Тук ще ми трябва малко помощ – призна си виновно тя.
Нямаше къде да го тръшне и да го възседне. Щеше да й е по-лесно, ако бяха останали на пода, но сега просто не знаеше как да го обладае. Очевидно нещата зависеха от него и това я караше да се чувства малко ненужна в случая. Искаше да му покаже колко я подлудява и как я кара да се развихри, но очевидно той щеше да командва този път.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Сря Апр 15, 2015 10:30 pm

Не можех да повярвам, че имах силите да го правя. Не можех да повярвам, че можех да се чувствам толкова млад и толкова силен и преди всичко, толкова изпълнен с желание. Не, че исках да се хваля, но рядко намирах момиче, което да ме запали чак толкова. А сега горях като сухо листо през есента в горски пожар.
Пуснах я със смес от вина и перверзно удовлетворение, че бях я имал за секунди под контрола си, използвайки я по един унизителен, макар и ужасно възбуждащ начин. Не можех обаче да продължа, колкото и да ми се искаше. Положението се беше развило до момент, когато вече нямах избор, освен да я пусна да диша. Когато отметна глава назад  видях зачервеното ѝ и просълзено лице, нещо в мен се обърна, някак си се почувствах ужасно лош с нея и това ми хареса. Но вината, която изпитах изчезна моментално след като тя се нахвърли с подновена настървеност. Лакомото ѝ, перверзно изражение можеше да вдигне и мъртвите еди-какво-си от гроба. А аз бях стигнал много далеч, че да спра сега.
- Ще се;... ще помогн... - задъхах се аз и се наведох, вдигайки я на крака, повличайки я грубо със себе си извън банята. Буквално я хвърлих в леглото, я и последвах, усещайки как стърчащото ми до максимални размери оръдие (по-скоро револвер, но както и да е) се поклаща пред мен, жадно за още от нейните ласки. Хвърлих се отгоре ѝ, както не бях скачал дори върху колежанките някога, не че беше толкова отдавна... Сграбчих я и двамата се изтърколихме върху меката покривка на леглото, заменяйки студените плочки на пода с топлите завивки на леглото. Когато се оказа върху мен можех само да изръмжа, доста по-животински от колкото исках и впих пръсти в бедрата ѝ с почти дивашка сила.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Сря Апр 15, 2015 10:53 pm

Не очакваше да реагира така бързо, нито да вземе такова решение, но не можеше да се оплаче. Отпусна се в ръцете му, като след малко усети как тялото й потъна в мекото легло и завивките погалиха кожата й. Плата беше толкова нежен, че направо си беше грехота да си лягаш с дрехите. Удоволствието нямаше да е пълно, ако не можеше да отърка голото си тяло. Да не говорим колко приятно беше, когато и той се включи да й помага.
Не след дълго се озова върху него, като се надигна и го възседна. Лампата беше загасена, но силното осветление на двора и улицата, им помагаха много добре да се насладят един на друг. Нейтън можеше да види лицето й, простена едва доловимо, отърквайки се в члена му. Беше леко груб, много възбуден и още повече настървен, а това я възнасяше.
Мег започна да се търка грубо в него, като пъшкаше тихо и дишаше затруднено. Започна да го мокри по цялата му дължина, възбудена до краен предел, докато той не се надигна, готов за продължение. С малко отъркване и много възбудени погледи, червенокосата усети рязкото изпълване. Очевидно се притискаше в него повече, отколкото осъзнаваше и показа това с мощния си стон. Въпреки всичко й допадна и без дори да се замисли, започна да се движи върху него. Изправи се в седнало положение, като сложи ръце на корема му, все още опипвайки го.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Сря Апр 15, 2015 11:12 pm

Тя изглежда имаше намерение да дои още от мен. Дявол да го вземе, нима не се усещаше, че така само ме настървяваше още повече. Щях да откача от желание да завра парчето си на дълбоко и да я подхвърлям на извитото си като дъга тяло, сякаш беше плюшена играчка до края на нощта. Но предполагам, че това се предполагаше да бъде отмъщение за всичкото пипане, мачкане и прелъстяване до сега. Е, не се оплаквах, даже напротив. Беше страхотна идея, усещай вече не устата ѝ, а как самият ѝ нектар ме навлажнява. Буквално течеше. Можех да усетя как се размазва между нас и дори стига до сгъвките на бедрата ми. Можех да се обзаложа, че може да се стече дори между бедрата ми. 
- Искам те - простенах ръмжащо, - Не ме изтезавай повече, искам да сме едно вече..
Добре, признавам си, никога не съм говорел така на момиче. Истината е, че използвах още няколко нецензорни израза, които няма да ви предам, но да кажем, че ако вис е сторят мръснишки и гадни когато сте спокойни, то когато сте във вихъра на този танц, ви звучат ужасно привлекателно и възбуждащо. Освен това не бях много по говоренето, когато правех това, вършех си работата тихомълком. Сега обаче не можех да чакам повече. 
Спипах бедрата ѝ и плъзнах длани нагоре до кръста, извих таза си и преди да се усетя, я прободох. Беше рязко, бързи и грубо, само обилното оросяване я спаси от сериозно нараняване. Беше си истинско постижение, че не извика. Задъхан, зачервен и вече облян в пот, аз се надигнах, за да заровя лице във врата ѝ, поемайки с удоволствие уханието ѝ, присъствието ѝ... нея самата.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Чет Апр 16, 2015 9:34 am

Беше доста бърз и когато решеше нещо, никой не можеше да го спре. Мег дори нямаше време да реагира и веднага след думите му усети как той проникна грубо в нея. Малко се стресна, но вместо да протестира, една доволна усмивка се появи на лицето й. Нямаше си и представа колко много можеха да й харесат грубите ласки, а дали не беше заради човека, от който идваха. Имаше нещо в Нейтън, което я караше да приеме всичко, което бе готов да й предложи, без дори да се замисли. Затова тя просто уви ръце около врата му, крака около кръста му и започна да се движи в скута му, докато той се наслаждаваше на врата й.
Пръстите й си играеха с косата му, която между другото ухаеше толкова опияняващо, а може би не само тя. Мъжа под нея беше потен и мокър, което започваше да застига и нея, но това определено не я отблъсна. Започна да спуска едната си ръка по гърба му, наслаждавайки се на лекотата, с която се плъзгаше по мократа му кожа. Въздуха беше претъпкан с хормони и вече не бе много сигурна какво правеше и дали тала трябваше. Нямаше нищо лошо да спреш да мислиш за малко и просто да се отдадеш на усещането и точно това възнамеряваше да направи червенокосата.
Отдръпна се леко, колкото да види лицето му. Сложи ръце на бузите му и се усмихна широко, когато усети грубата му брада по дланите си. Без да се замисли, го придърпа към устните си, като тя също се наведе и го целуна страстно, без да спира да се движи върху него. Сладки стонове се откъсваха от устните й, приглушени от целувката, а той можеше да усети вибрациите. Да целуваш Нейтън Коен беше като да ядеш шоколадови бонбони с пияна вишна, а за Мег едва ли имаше по-голямо удоволствие. Обожаваше шоколада, но още повече й допадаше, когато стигаше до пълнежа, усещаше наситения алкохолен вкус, който я караше да изтръпне, а след малко беше останал само споменът и посягаше за нова бонбона. Може би точно заради това не му даваше да си поеме въздух от вече цяла минута.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Чет Апр 16, 2015 6:18 pm

Стараех се да не забавям ритъма, да съм груб, но и внимателен. Но колкото и да се стараех, не можех да го направя без отличният стимул, който тя представляваше. Тялото ѝ, горящо пред мен, извиващо се като пламъка на свещ, докосващо ме, възпламеняващо всяко желание в мен, тласкаше сърцето ми да работи по-бързо и по-бързо, докато не усещах само сладката болка на въодушевлената плът, желаеща да се слее с тялото до нея.
Докосването до косата ѝ, кожата ѝ, всяка частица от нея издаваше този сладък аромат на младост, на съвсем леко парфюмиран шампоан... на тяло, желаещо да бъде с мен, да го прави с мен, да пренебрегва дребните морални ограничения, за да изпита и да достави удоволствие на другия.
Но това, което наистина ме учудваше, беше колко издръжлив се оказах. Не говорех само, за това, че не изпитвах изтощение, а това, че можех да издържа още, да не приключа веднага или скоро и от раз, както ставаше с други момичета. Аз изпитвах нещо много по-приятно и задоволяващо с нея за десетината секунди, през които се бяхме целували в стаята ѝ, от колкото в която и да е оргия, в която бях участвал до сега. Самото ѝ присъствие ми вдъхваше живот, увереност, сила, младост... можех да прекарам часове в това да я забавлявам, да я докосвам, да я любя... и нямаше да почувствам угризения, отегчение или умора. Бях... не знам, но беше красиво.
- Ooo, господи - изстенах болезнено в ухото ѝ, когато прекъснах целувката и се сгуших в нея, обвивайки ръце около нея, забавяйки палаво движения, опитвайки се да достигна нейния оргазъм, преди да съм приключил аз.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Съб Апр 18, 2015 1:07 pm

Забавлението продължи много по-дълго, отколкото червенокосата очакваше. Нейтън накара тялото й да се разтресе от удоволствие повече от веднъж, а това доведе до повтаряне, дори потретване на всичко това. Двамата просто нямаха спирка, сякаш не можеха да се наситят един на друг и бяха готови да продължат, докато не свърши нощта. Сякаш нямаше да имат втори шанс и искаха да се възползват максимално от този. Но ето че силите им най-накрая свършиха и вече повече от петнадесет минути, лежаха мълчаливо. Коен изглежда беше заспал или поне Мег остана с такова впечатление, но тя не можеше да последва примера му.
Погледа й се разхождаше по стаята и не можеше да повярва, че за пръв път влизаше тук. Не веднъж беше прекарвала нощта в дома им, дори доста често се случваше, но абсолютно никога не беше виждала стаята на Нейтън. Чувстваше се някак странно и въпреки това, едва широка усмивка се появи на лицето й. Сякаш беше постигнала нещо невероятно, с което малко хора можеха да се похвалят. А и може би беше така. Съдейки по гледката по-рано, дори и Лили да бе успяла да го прелъсти, едва ли щеше стигне чак до тук. Щеше да му се нахвърли още на дивана и всичко да си приключи там.
Оглеждайки всеки детайл, червенокосата започваше да изгражда различно мнение за мъжа до себе си. Спалнята беше нещо лично, сякаш да погледнеш в дневника на определения човек. Той вече бе видял нейната, но тя все още не можеше да се примири. Просто не можеше да се отпусне от вълнение, а той не изглежда да имаше подобни проблеми. Беше се обърнал към нея, положил нежно ръката си на коремчето й, а лицето му бе така спокойно и отпуснато. Мег, легнала по гръб, не смееше дори да се завърти, за да не развали идилията му. Просто го гледаше и нежно му се усмихваше.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Съб Апр 18, 2015 1:26 pm

Както не за първи път казвам - не го бях правил от много време. Не казвам,ч е бях стар, макар да бях поостарял, не по-скоро бях натрупал повече опит... ами на кратко, двата се забавлявахме повече от колкото очаквах. Повечето време, просто приключвах първия път, давах още една чаша алкохол на момичето и го пращах да пасе. Сега приключих повече пъти от колкото ми се беше случвало от години, в резултат на което бях поуморен. 
Умората ми ме запрати в едно блажено състояние на полусъзнание, което ме караше само тихичко да си помрънкам. Не казвам, че някога съм бил полов атлет, но сега бях доволен до край, бях и нея задоволил, криво-ляво, и сега можех само да си я гушкам. А тя липсваше. Заопипвах мързеливо наоколо, докато не я намерих и я придърпах , колкото мога по-близо, за да не ми бяга.
Уморен и полу-заспал, аз я захванах внимателно, поставяйки ръка на корема ѝ. Заровил лице в косата ѝ и прошепнах тихо:
- Лека нощ... 
После целунах ухото ѝ няколко пъти и започнах да я гъделичкам несъзнателно с брада, ухилен няколко пъти. 
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Съб Апр 18, 2015 1:42 pm

Изненада се, че все още беше буден, но вместо да се дърпа, само се усмихна и леко сви вратле, ограничавайки достъпа му, когато я погъделичка. Завъртя лице към него, като нежно докосна устните му със своите и само за секунда, прокара езичето си между тях. След това се върна към първоначалната си поза, като сложи своята ръка върху неговата и се отпусна напълно. Никак не й беше лесно и едва ли щеше да заспи, но все пак щеше да се опита. Не искаше да го смущава, а със сигурност не желаеше и да си тръгне, затова щеше да се насили да заспи.
След час, може би и повече, най-накрая успя. Аромата на Нейтън просто не й позволяваше да се отпусне напълно, а завивката се бе пропила с него. В стаята все още ухаше на сладки прегрешения, но Мег все пак успя да се понесе в страната на сънищата, където несъзнателно бе обърнала гръб на мъжа до нея, което бе последвано от заден ход и нежно сгушване. Беше като малко бездомно коте, което той бе намерил премръзнало на улицата и прибрал в дома си. Разликата бе, че червенокосата се намираше за много по-приятна на галкане и мачкане, от което и да е пухкаво коте.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Съб Апр 18, 2015 1:55 pm

Сутринта настъпи скоро и само широките прозорци и калифорнийското слънце ме събудиха. Бях похарчил много енергия последната нощ, но сега беше далеч по-приятно събуждането. Знаете ли историята за дядото? Когато бил млад, след като правел секс, спял като къпан. А когато остарял, след като се къпел предната вечер, се будел като т*кован. Та слава на небесата или господа или Аллах или който там се шматка по небесните селения в бяла роба и ужасно настроение, аз с изненада открих, че още съм в първата фаза - спането като къпан. 
Нищо не ме събуди, направих го сам, полека и бавно, но не и на сила. Топлината на второ тяло бавно раздвижи зъбчатите колелета на паметта ми и ме накара да си спомня какво именно се беше случило предишната вечер. При което отворих рязко очи, осъзнавайки какво се беше случило. Бях спал с приятелка на дъщеря си. Беше едно от онези неща, които ти се струват чудесна идея в момента и осъзнаваш, че след като алкохола и напрежението в гащите, идеята не е била толкова добра. Но пък защо да не беше? Искам да кажа - нали непрекъснато уж повтарях как гледам на нея като на друг възрастен, защо е тази вина и притеснение, че все пак го бяхме направили? Не е като да я бях изнасилил или нещо подобно. 
Облизах устни, пресъхнали от пиенето и съня, протегнах се за да обвия ръце по-плътно около нея и да видя какво е нейното отношение към промените в отношенията ни. Ухото ѝ, заедно с тон коса, беше пред мен, за това прошепнах ясно:

- Добро утро...
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Meg on Съб Апр 18, 2015 2:05 pm

Спейки дълбоко, Мег дори не усети кога Нейтън се размърда. Беше й топло, меко и светло, но това по никакъв начин не й пречеше. Единственото, което я накара да се върне към реалността, беше гласът му. В първият момент, нашето момиче измънка недоволно, като някое малко дете, което го караха да става за училище. Отдръпна се от него, като се завъртя по корем и сатенената завивка бавно се свлече по тялото й, чак до кръста, оставяйки гръбчето й напълно отвито и уязвимо. Светлината погали млечно бялата й кожа, което я накара отново да се отпусне, но вече нямаше заспиване.
Започна да мисли и само след секунда всичко и се изясни. Усмихна се, нещо което май правеше прекалено редовно напоследък, но Коен нямаше как да го види, тъй като тя бе заровила лице във възглавницата. Все пак искаше отново да го усети до себе си, въпреки че се бе отдръпнала, затова се завъртя малко по диагонал на леглото и крачето й се вплете между неговите. Кожата му беше гореща, което сякаш успя да я накара да иска още. Май беше спала с отвити крачета, защото ги чувстваше някак изстинали, но беше сигурна, че той щеше да се погрижи за нея. Или поне на това се надяваше.
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Nathan Cohen on Съб Апр 18, 2015 2:26 pm

Издадох някакъв бълбукащ звук. Усетих напрежение в тялото на Мег, при което коремът ми се сви, сякаш ако е събудех, щеше да е краят на света. Не исках, за това бавно се заизнизвах от мястото. Предполагам мнозина си казвате - ама че задник, сега ще я изостави и няма да се обади въобще и въобще, ще е тотален простак. Мня-мня-мня, пък ако искате да знаете. Вместо да я мачкам още, причинявайки предполагам сериозен стрес, понеже не са много хората, които искат да бъдат събуден с масажи, гъделичкания и щипания, аз станах и се отправих към прозореца. Широката остъклена стена към терасата можеше да си гледа работата. Никой не седи до 3 през нощта да прави мръсотии, да се къпе, после да го прави под душа и след това да продължи обратно в леглото, а после да иска да му светят в мутрата. Издърпах тихо завесата с един шнур и слънцето беше прикрито от редица крамави на цвят ленти, които дизайнерът ми смяташе че ужасно много отивали на интериора. Но той пък приличаше на някой, роден с франзела в дупето, така че само вдигнах ръка и го оставих да се вихри из къщата като някаква къдрокоса вещица с маникюр и пенис. 
С тихо стъпки, заглушени от мекия килим се отправих към долния етаж и след има-няма 15 минути се върнах с две чаши, едната беше моята, синя с черен надпис "The world okest dad #2" и една обикновена, бяла със златни мотиви по гърба, която измих преди да налея, по простата причина, че я взех от рафт, който дори мексиканската прислужница не винаги си спомняше да чисти. Но двете чаши имаха кафе, макар че не можех да кажа, дали тя пие или не. Във всеки случай, се върнах с две чаши кафе, панталони и риза, разкопчана до пъпа. Седнах на ръба на леглото и очаквах да видя или как тя отваря очи, или как аз се отправям надолу по стълбите да го подгрявам.
avatar
Nathan Cohen

Posts : 89
Points : 364

Върнете се в началото Go down

Re: Cohen's house

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите