thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

Alexander Rain | TAKEN

Go down

Alexander Rain | TAKEN

Писане by Thea J. Cohen. on Пет Апр 10, 2015 11:34 amAlexander Marcus Rain | 27 | above the law | henry cavill    Трябваше да изпита съжаление, болка; дори капчица вина, гледайки трупа, намиращ се на земята пред него. Но погледът му не трепна. Вместо това, една самодоволна усмивка се плъзна по лицето му, разкриваща лудостта, преплитаща се със същински гений в него. А след това си тръгна и никога не се обърна назад.Не е имало съмнение относно "ролята", която Алек трябва да заеме в обществото - на него му бе писано да бъде лидер, да надгражда успеха на баща си и в един момент да създаде своя империя, по-могъща от досегашната. Не може да се каже, че не оправдаваше очакванията, тъй като определено притежаваше онази аристократична осанка, която вдъхва респект у всеки. Беше сериозен мъж, стъпил на място... освен когато не проявяваше другата си страна. Петък вечер. Черен костюм, бяла риза, чиито последни копчета винаги бяха разкопчани, лъскави дрънкулки, цигара между устните му и с по една мацка във всяка ръка - класическият хедонист има ново име и това е Александър Рейн. А после хората твърдят, че щастието не се купува с пари.. Да, определено нашият герой не смята банкнотите за най-важното нещо но света, но, хей, защо да не се позабавлява, щом може да си го позволи? Винаги е изграждал този образ на лошо момче, но дълбоко под закачливите погледи и забавните реплики се криеше един мъж, изградил стените си високо, много по-високо, от колкото можеше да предположиш, и зад тези стени лежи просто една загубена душа.

Всички членове на влиятелни фамилии винаги избират за децата си дълги имена, съставени от поне няколко части и задължително с изключително дълбоко значение за рода. Александър Маркъс Рейн не беше изключение, но още от ранна детска възраст е познат на света като Алек. Ако за миг се поставиш на мястото на страничен наблюдател, можеш да стигнеш до извода, че животът на Алек бе перфектен - има любящо семейство, постигал е големи успехи още от училищна възраст, в гимназията нямаше човек, който да не го знае - момчетата искаха да бъдат него, а момичетата - с него.
Винаги е идолизирал образа на баща си и копнее за одобрението му. А и как не? Джеймс Рейн е един от най-известните бизнесмени, но по стечение на обстоятелствата, попадайки в средите на богаташите, се подхлъзва и става част от не толкова светлата част на Лос Анджелис. Въпреки това се опитва да пази баланса между света на парите и семейството си. Но, уви, това не се оказва толкова лесна задача. След скандал с един наркобос в отказ да изпълни негова поръчка, мафиотът убива по-голямата му дъщеря - Сара, на място. Това е трагедия, която никой от семейството не може да преживее до ден днешен. Светът на Алек се пречупва, както и той самият. В главата му се появява една фикс идея - да убие копелето, виновно за смъртта на сестра му. И го направи. Тайна, която ще го преследва до края на живота му.
Междувременно, издигайки се все повече и повече в йерархията, Джеймс завързва доста топли отношения със семейство Коен. Това е и причината, поради която Нейтън взима сина му на "почасова работа", както сам се изрази, а именно - да наглежда дъщеря му Теа... от време на време.

взаимоотношения на героя до момента:
Nathan Cohen - важна фигура за Алек; Нейтън е близък приятел на баща му, който го моли да бъде нещо като охранител за малката му дъщеря с оглед нейната безопасност. Между двамата мъже се заражда доверие и Коен често го наема за разни "бизнес сделки", когато има нужда. И му се отплаща щедро, разбира се, което е и част от мотивацията му да продължава да поддържа добри отношения с него - шестцифрени суми по банкова сметка, коли, лъскави партита... сещате се.

Thea Cohen - първоначално определено не се разбират, тъй като Антеа е доста опърничав характер и трудно може да бъде контролирана, а задачата на Алек е точно такава. Тя го дразни, прави му всякакви номера само и само да се измъкне от зоркия му поглед, но след като я спасява веднъж-два пъти от истинска опасност, осъзнава, че може да му има доверие и между тях започват да припламват искри, които тепърва предстои да се развиват.

изисквания за взимане на този герой:
- човекът, който го вземе, трябва да бъде редовен;
- промени по героя не се приемат;
- Алек е доста обвързан с бъдещето на моята героиня (и с миналото на други герои), затова трябва да се подготви да води РП и да пише дълги и смислени постове.
- ако потребителят, който вземе героя, желае да го напише от свое име, може да го направи, използвайки текста по-горе, но няма право да променя нищо.

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Alexander Rain | TAKEN

Писане by - alek. on Съб Апр 11, 2015 7:25 pm

3213
avatar
- alek.
above the law
above the law

Posts : 6
Points : 30

Върнете се в началото Go down

Re: Alexander Rain | TAKEN

Писане by Thea J. Cohen. on Съб Апр 11, 2015 7:27 pm

Добре дошъл <3

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Alexander Rain | TAKEN

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите