thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

Едно лошо момче <3

Go down

Едно лошо момче <3

Писане by Meg on Чет Апр 09, 2015 9:23 pm• името, годините и лика на героя ви;
Себастиан/28/ Sebastian Stan
• групата, в която искате да попаднете
FOLLOWERS
• основните черти на характера
Баш е прекалено емоционален и доста избухлив човек. Често взима прибързани решения в момент на ярост, за които после съжалява. Не е от най-търпеливите и понякога просто губи контрол, което се отразява на всички около него. Опитва се да бъде малко по-сдържан, да не приема нещата толкова дълбоко, но всеки път щом се опитва да потисне звяра, го разярява още повече.
Сърцето му, както и може би се предполага, е завладяно от едно нежно и непорочно момиче и може би точно това е проблема. На моменти може да е мил, точно колкото тя заслужава, но стига да пожелае, можеше да бъде най-големият й кошмар.
• значими моменти от миналото.
Нашият герой е израснал в AL, отгледан само от самотна майка, която се е опитвала да се грижи за него и по-малкият му брат. Но вместо да служи за пример, Себастиан се повлиява от лошата компания, в която попада. Още преди да стане пълнолетен, се присъединява към групата на последователите и живото му става още по-мрачен и сложен.
Жаден за внимание, той прави много неща, за да го получи, които по-късно се превръщат в нещо напълно нормално. Но когато най-накрая намира това, което е искал толкова време, не знае как точно да се справи с него. Със спокойния си характер и мило отношение, вместо да го успокои, Мег успява да го доведе до ръба на лудостта му. Всяка тяхна среща е изпълнена със скандали и драма, но нещо все успява да ги привлече един към друг.
След като най-накрая не издържа, червенокосата слага край на отношенията им и това в началото изглежда добре прието от нашето момче, но не съвсем . Силно наранен, все още изпитвайки чувство за собственост, той започва да тормози младата дама и какво ще се случи, тепърва ще се разбере.

ПП. Както не знам дали се разбра ;д въпросният герой е имал връзка с Мег. Тя го е обичала и все още го обича, но просто не може да търпи избухливия му характер. Понякога дори я плаши. Той също е имал чувства към нея /любов, привързаност, за мен няма значение/, но след като са се разделили, направо е откачил. Почувствам се е отблъснат, наранен и ядосан и идеята е сега да не я остави намира ;д Това е общо взето, надявам се някой да си го хареса Башчо <3
avatar
Meg

Posts : 87
Points : 347

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите