thea j. cohen
administrator
marissa kelly
administrator
Latest topics

» University College of Los Angeles

Go down

» University College of Los Angeles

Писане by Thea J. Cohen. on Пон Апр 06, 2015 3:46 pm

THE STORY
about UCLA
Един от най-престижните колежи в страната, намиращ се в Лос Анджелис, щата Калифорния. С високите си стандарти и ниво на обучение, независимо в каква област учите, колеж Лос Анджелис привлича изключително много млади хора всяка година и е мястото, което всеки от вас би предпочел да бъде. "Ние сме най-добрите от най-добрите и очакваме същото да се отнася и за нашите ученици и учители."
Истината обаче е една - нищо никога не е такова, каквото изглежда. Въпреки блестящата и перфектна обвивка, зад затворените врати на Ел Ей колидж се случват неща, които не прилягат на престижа - използването на наркотици, алкохол и разбиващи се взаимоотношения с всеки изминал ден. Безкрайни купони, невероятни мероприятия и събития, състезания по надпиване и, разбира се, непрестанни любовни афери. Има едно нещо, което всеки един то вас трябва да има предвид: независимо в какво общество попаднете, в каква област учите или в кое братство или сестринство членувате, драмата винаги ще върви ръка за ръка с ежедневния ви живот.

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: » University College of Los Angeles

Писане by Thea J. Cohen. on Пон Апр 06, 2015 3:48 pm

ABOUT THE GREEK LIFE
basic info
Присъединяване
◊ В началото на всеки семестър братствата и сестринствата започват „издирването“ на новите си членове сред зайците и старите ученици, които не са се присъединили. Това се нарича „Пиковата седмица“ и само тогава се приемат кандидати чрез събития, които се състоят в къщите.
◊ В зависимост от къщата и обществото, което са си избрали, новаците ще преминат през различни задачки, които тестват способностите им.
◊ Има точно определен брой места, които трябва да бъдат запълнени. Ако сте приети, ще получите съобщение, което го потвърждава.

Лидери
◊ Всяка къща има по двама лидери – президент (по-познат като представител) и съветник. Всички членове трябва да ги уважават и да се вслушват в това, което те им казват.

Къщи и разпределение
◊ Колеж Ел Ей има пет дома.
◊ На членовете не им е разрешено да живеят в къщата до втората им година.
◊ Някои от къщите са известни с организацията си и доста често именно те правят важните събития в колежа.

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: » University College of Los Angeles

Писане by Thea J. Cohen. on Пон Апр 06, 2015 3:57 pm

ABOUT THE GREEK LIFE
sororities&fraternities
Thessaly house
Домът Тесали е единственият, в който се приемат само и единствено момичета. Те са въплъщението на перфектния феминизъм в кампуса и вярват в неговото скорошно завръщане (за което правят всичко възможно). Силни и непоклатими, когато са заедно, и нежни и мили, когато са сами, те определено знаят как да използват своите (природни) качества. Именно заради това да срещнеш представителка на Тесали в тоалет демоде е почти невъзможно. Те следват модните тенденции, маниачки на тема шопинг, стил и красота. Често точно те са тези, които организират баловете, партитата и като цяло мероприятията в кампуса. Между дамите в дома съществува една съвършена хармония. Те винаги са лоялни една към друга, помагат си и се подкрепят.

Quincy House
Домът Куинси обединява всички артисти на колежа, всички хора с артистична натура и духовно извисени в тази посока, намиращи страстта си в изкуството. Музика, пеене, рисуване,  скулптуриране, дизайн, архитектура, кино или пък танци, фотография. Списъкът е безкраен. Прекарват доста свободно време в клубовете по фотография, актьорско майсторсвто и изобразително. По душа, те са цветните петънца в сивото ежедневие  - емоционални, забавни, някои дори леко шантави, ако съдите по облеклото, но именно такива са хората на изкуството. Не биха се сприятелили с всеки, тъй като добре преценяват хората. Винаги готови за приключение или  за опознаване на света.

Whittemore House
Домът Уитмор е единственият,  в който се приемат само и единствено момчета. Известни са  с качествата на джентълмени, те уважават жените, същевременно използвайки чара си, обсипвайки ги с всички думи, които една жена иска да чуе, с цел да ги привлекат към леглото. Често дамите са тези, които излизат наранени от ситуацията, защото Уитмор са готови на всичко в името на собственото си забавление. Въпреки това има и момчета, които са по-сериозни и емоционални, с истински сърца. Повечето мъже в братството не са особено отдадени на ученето, но въпреки това се стремят да поддържат добро ниво. Това е един доста колоритен дом, съдържащ различни особи, повечето от които са едни от най-големите спортисти на колежа.

Elliot House
Домът Елиът - обичаш ги, мразиш ги, вбесяват те, но в същото време няма как да отречеш, че са готини. Те са доста често безразсъдни, неразумни, груби, нахални, арогантни и напълно откачени. Същевременно мигновено стават чаровни, любящи, забавни и тактични. Познати като „лошите момчета и момичета“ на колежа, те определено са си заслужили този свой прякор. Постоянно се забъркват в неприятности, но незнайно как се измъкват безнаказани. Почти всички имат „пороци“ – алкохол, цигари, наркотици. Въпреки това, вярват в своята свобода, бунтуват срещу съвременния свят и стереотипите в днешно време. Техните невероятни купони са познати в целия кампус. Между всички в дома има голяма солидарност и доверие. Въпреки привидно безхаберното си поведение, те могат да бъдат много сериозни и изпълнителни, стига да искат.

Dunster House
Представителите на дома Дънстър са може  би най-уважаваните хора в кампуса. Тяхното мнение винаги е зачитано сред останалите и изваждано на преден план. Те са винаги отзивчити, готови да помогнат. Благотворителни базари, изложби, пътувания и гала вечери, тези студенти винаги търсят всевъзможни начини да бъдат полезни за обществото. Те са едни от най-усмихнатите хора, забавни и душата на компанията. Нямат врагове, не влизат в караници, защото това за тях е прекалено детинско. Осъзнали истинските ценности в живота, те са изключително добри ученици, като обучението и реализацията е важен приоритет. Не ги подценявайте, не навлизайте във войни с тях, не се опитвайте да ги дразните, защото са със силни характери и имат смелостта да ви се опълчат (и в повечето случи да ви победят).

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: » University College of Los Angeles

Писане by Thea J. Cohen. on Чет Апр 09, 2015 11:38 pm

ABOUT THE GREEK LIFE
extracurricular activities
Мажоретен състав - Мажоретният състав е формирана група от 10 момичета, които при всеки мач (независимо дали между братствата или между училища) или всякакъв повод подготвят танц. Попринцип това са едни от най-популярните момичета в училището. Между тях винаги е имало приятелство, заедно тренират почти всеки ден. Ако искате да се включите в отбора, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани, стига да има свободни места. С времето, ако има желание, местата ще бъдат увеличени.

Футболен отбор - Футболният отбор е съставен от 20 момчета, които представят колежа при междуучилищните състезания. Понякога има и приятелски двубои между обществата, когато съотборниците играят един срещу друг. Титлата на футболист им донася доста слава из територията на колежа. Ако искате да се включите в отбора, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани, стига да има свободни места. С времето, ако има желание, местата ще бъдат увеличени.

Волейболен отбор - волейболният отбор е съставен от 10 момчета и 10 момичета, които представят колежа при междуучилищните състезания. Понякога има и приятелски двубои, когато съотборниците играят един срещу друг. Волейболистите са известни със завидните им умения да играят в екип. Повечето ученици в отбора са приятели. Ако искате да се включите в отбора, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани, стига да има свободни места. С времето, ако има желание, местата ще бъдат увеличени.

Баскетболен отбор - баскетболният отбор е съставен от 20, които представят колежа при междуучилищните състезания. Понякога има и приятелски двубои, когато съотборниците играят един срещу друг. Титлата на баскетболист им донася доста слава из територията на колежа. Ако искате да се включите в отбора, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани, стига да има свободни места. С времето, ако има желание, местата ще бъдат увеличени.

Фотографски клуб - фотографският круб приветсвта всички любители на снимките да се присъединят на едно място. Тук се учат различните трикове и начини за снимане, има различни състезания, както и се организират изложби. Ако искате да се включите в клуба, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани.

Театрална школа - театралната школа е основана основно от специализантите по актьорско майсторство. Тук всички те подготвят своите пиеси, мюзикъли и се учат за бъдещата им кариера. Ако искате да се включите в клуба, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани.

Арт клуб - изобразителното изкуство е страст на много от учениците в колежа и именно тук се събират всички те. Организират се седмични сбирки, на които колежаните се учат да рисуват и показват способностите си, а след това творбите им се окачват из целия кампус. Ако искате да се включите в клуба, трябва да пишете в кандидатурите. Всички ще бъдат приемани.

_________________
it's my duty to drain you
She was perfect, pure m a d d e n i n g sex, and she knew it, and she played on it, dripped it, and allowed them to s u f f e r for it — was it so strange that one was half mad and the other drinking himself to death?

avatar
Thea J. Cohen.
the big boss
the big boss

Posts : 359
Points : 1921

http://countyoursins.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: » University College of Los Angeles

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите